Često postavljana pitanja?

Da li u svakom kolu mogu osvojiti nagradu?


Svako kolo ima pobjednika - igrača koji je skupio najviše bodova u tom kolu natjecanja, neovisno o do tada osvojenom broju bodova, dobitnik je nagrade u tom kolu.


Što ako više momčadi ima isti broj bodova?


U slučaju da dvije ili više momčadi imaju isti broj bodova nakon jednog kola, one se rangiraju prema potrošenom budžetu u tom kolu natjecanja (od manjeg prema višem). Ako momčadi i dalje nisu razdvojene, rangiraju se po broju transfera (od manjeg broja prema većem, za to kolo natjecanja). Ako su momčadi i dalje izjednačene, pobjednička momčad bit će ona koja je prije kreirana u igri. Ako i ova tri parametra nisu razdvojila momčadi, pobjedu će odnijeti momčad čije ime započinje ranijim slovom abecede.


Kako se bira sveukupni pobjednik Lige?


Pobjednik je ona momčad koja je skupila najviše bodova kroz cijelo razdoblje natjecanja, a kriteriji za razdvajanje momčadi s istim brojem bodova isti su kao kod pobjednika pojedinih kola (pogledaj pitanje 5.), s time da se kod potrošenog budžeta smatra zbroj svih potrošenih budžeta za sva odigrana kola.


Koliko traje igra?


Nagradni natječaj traje od 11.11.2021. i završava pola sata prije početka prve uzvratne utakmice četvrtfinala UEFA Lige prvaka.


Koliko momčadi mogu imati?


S jedne e-mail adrese može se registrirati maksimalno jedan korisnik i složiti maksimalno jednu momčad. Korisnicima je dozvoljena prijava s više različitih e-mail adresa i na taj način sastavljanje više momčadi.


Zašto ime moje momčadi nije prihvaćeno?


Priređivač zadržava pravo da odbije nazive koje smatra uvredljivim ili neprimjerenim. Takva imena momčadi bit će izbrisana, a momčad će dobiti generičko ime od A1 tima.


Zašto ne mogu spremiti svoju momčad?


Da bi momčad bila ispravno spremljena potrebno je:

  • Popuniti svih 11 pozicija
  • Biti unutar dozvoljenog budžeta
  • Imati maksimalan broj igrača iz jedne momčadi (ovisno o kolu)
  • Izabrati kapetana

Što ako nemam vremena složiti svoju momčad?


Igrači koji ne žele potrošiti više vremena na sastavljanje momčadi, ali žele sudjelovati u igri, imat će mogućnost nasumičnog odabira momčadi. Odabirom te opcije, sustav će nasumičnim odabirom sastaviti momčad unutar zadanih pravila. Igrač takvu momčad može spremiti i njome sudjelovati u natjecanju i konkurirati za nagrade.


Zašto je ozlijeđeni igrač ostao u mojoj momčadi?


Priređivač neće tijekom sezone osvježavati popis igrača ovisno o njihovom trenutnom statusu (ozljede, suspenzije zbog žutih/crvenih kartona i slične situacije zbog kojih igrači ne smiju ili ne mogu nastupiti). Na natjecateljima je odgovornost, ako žele postići što bolji rezultat, da sami prate takve informacije i skladno njima sastavljaju svoje momčadi.


Podijeli momčad


Svakom natjecatelju bit će ponuđena mogućnost da svoju momčad podijeli na svom Facebook profilu i tako skupi dodatne milijune za svoj budžet. Svoju momčad natjecatelj će moći podijeliti maksimalno dva puta po kolu, a za svako dijeljenje na Facebooku bio bi nagrađen s 1,5 milijunom što znači da ukupno može zaraditi 3 milijuna po kolu. Nakon što se kolo odigra, ti dodatno zarađeni milijuni se brišu i za naredno kolo natjecatelj ima ponovno 100 milijuna na raspolaganju, osim ako ponovno ne napravi ove nabrojane korake.
Natjecatelj može podijeliti svoju momčad na svom Facebook profilu koliko god puta želi, međutim samo dva puta po kolu može dobiti dodatne milijune za tu akciju.


Pozovi prijatelja


Svakom natjecatelju bit će ponuđena mogućnost da pozove prijatelja u igru putem e-pošte i skupi dodatne milijune za svoj budžet. Opciju da pozove prijatelja u igru natjecatelj bi mogao iskoristiti jednom po kolu te ukoliko pozvani prijatelj prihvati poziv, natjecatelj bi bio nagrađen s 1,5 milijunom. Ukupno, na pozivanje prijatelja i dijeljenje na Facebooku natjecatelj bi mogao zaraditi maksimalno 4,5 milijuna koja bi mogao iskoristiti u sljedećem kolu. Nakon što se kolo odigra, ti dodatno zarađeni milijuni se brišu i za naredno kolo natjecatelj ima ponovno 100 milijuna na raspolaganju, osim ako ne napravi ove nabrojane korake. Natjecatelj može pozvati prijatelje putem e-pošte koliko god puta želi, međutim samo jednom po kolu može dobiti dodatne milijune za tu akciju.


Nešto nije u redu, kome da se obratim?


Natjecatelji mogu ukazati na eventualne pogreške slanjem e-pošte na e-adresu: podrska@footballexpert.hr.


Koje su nagrade i kako ih preuzeti?


U Nagradnom natječaju bit će nagrađeno ukupno 7 najboljih sudionika.
Nagradni fond:

  • 6x jedan predmet iz fan shopa nogometnog kluba prema želji (nogometnog kluba koji je ove sezone izborio nastup u grupnoj fazi UEFA Lige prvaka) u vrijednosti do iznosa od 100,00 € (slovima: stoeurainulacenti), sve u kunskoj protuvrijednosti po srednjem tečaju HNB na dan isplate (jakna, dres, majica)
  • 1x TV + godina dana besplatnog korištenja A1 Xplore TV usluge

Dobitnici nagrade bit će obaviješteni putem e-mail adrese s kojom su se registrirali na službenu stranicu natječaja.
Dobitnici su dužni poslati svoje osobne podatke (ime, prezime, adresu i broj mobilnog telefona) putem svoje e-mail adrese. Dobitnici se obvezuju dostaviti svoje osobne podatke organizatoru u roku od 3 dana od dana od objave dobitnika. Jedan sudionik može osvojiti samo jednu nagradu u prvih 7 kola nagrada, ali može osvojiti i glavnu nagradu. Rok za preuzimanje nagrade je 10 dana od dana obavijesti dobitnika. Nagrada nije prenosiva na treću osobu.

a1